Totallösning 3PL

Vi är flexibla och arbetar för att ni ska nå nya mål – då ska logistiken aldrig vara ett problem

3PL eller TPL är en förkortning av tredjepartslogistik. Vi har många års erfarenhet och vi skräddarsyr distributionslösningar och servicetjänster som passar för just era behov.

Tredjepartslogistik

När ni arbetar med oss på DreamLogistics får ni en kontaktperson som har ansvar för ert lager, som ni når via e-post, telefon samt personlig mobil. Så snart ni är kund får ni ett login till vår partner-portal, där kan ni se alla era leveranser och annan viktig statistik. Förutom dessa bastjänster kan ni koppla på tjänster som exempelvis kundtjänst, ordermottagning, produktfotografering eller några andra av våra tjänster.

Kostnadseffektivt

En av de stora fördelarna med att använda vår tjänst totallösning 3PL, är de rörliga kostnaderna. Detta innebär att ni enbart betalar för de lagerplatser ni använder och det jobb vi utför. Detta är en stor fördel för er som vill växa, men också för er som har säsongsbetonad försäljning. Hos oss kan ert lager växa eller minska i storlek precis hur ni vill. Ni hyr ett eget lagerutrymme och kan snabbt öka eller minska lagret. Ingen verksamhet är den andra lik, därför tar vi fram skräddarsydda lösningar baserat på era behov.

Genom att arbeta med oss får ni ta del av våra fördelaktiga avtal med olika transportföretag. Ni väljer själva om ni vill använda er av Posten, Schenker, DHL eller något annat företag. Vi hjälps åt att sänka priserna när vi tar hand om er logistik.

Så fungerar det

Totallösning 3PL betyder att vi lagerhåller era produkter och kopplar sedan ihop ert system eller butik med vårt logistiksystem. När en order kommer in till dig syns den direkt i vårt system och vi kan påbörja arbetet med att paketera ordern enligt era krav.

Så fort ordern är hanterad och klar för utleverans syns det i ditt system och eventuellt kolliID finns också. Skulle ordern returneras eller reklameras tar vi hand om hela hanteringen och ni meddelas när detta är klart.

Låter det intressant?

Låter det intressant eller vill du veta mer så finns vi här för dig. Kanske vill du se exempel på lösningar eller få referenser? Kontakta oss redan idag så tar vi de första stegen tillsammans.

Utvalda partners

Kontakta oss för mer information

Vill ni veta mer om hur det fungerar?
Är ni i behov utav en logistiklösning som passar just er?

Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er!