17/18
Prenumerationsbox

Det är mycket att ha i åtanke när man planerar och lägger upp arbetet med att ta fram ett effektivt arbetssätt för prenumerationsboxar. Vi jobbar dagligen med att förbereda produkter för sampaketering, boxmontering och en automatiserad packlina för att sedan konsolidera boxarna för utskick. Den här tjänsten har vi jobbat med länge och samlat på oss både erfarenhet och kunskap inom. Vi har även utformat flexibilitet genom arbetet med vår breda kundbas som genom åren innefattat allt ifrån kosmetika, husdjursprodukter till livsmedel.

Vi kan hjälpa till med utformningen av lådan, hur du vill att upplevelsen ska vara för kunden. Har du exempelvis en box med hög komplexitet hittar vi lämpligt mönster eller packteknik för att möta de kraven. Vi kan också titta på innehållet i boxarna, om de produkterna som ska skickas med är tåliga eller om det finns andra förpackningar som skulle funka bättre.

Vi vet att prenumerationsboxar är en föränderlig produkt, att det är viktigt att vi kan ställa om snabbt. Vi är lyhörda i det arbetet och lyssnar in vad som behöver göras och hittar lösningar för det. Vi har ett team internt som dagligen jobbar direkt mot prenumerationsboxar, med erfarenhet av att arbeta med några av de största boxarna på marknaden.

På samma sätt som alla våra lager- och logistiktjänster används även i boxhanteringen vårt egenutvecklade WMS. Det gör det enkelt för dig som kund om du exempelvis vill kombinera prenumerationsboxar med en vanlig e-handel. Allt går genom samma system hos oss.

Frakt och emballage är en stor del inom prenumerationsboxar, inom båda delar kan vi erbjuda attraktiva lösningar.

Kontakta oss för mer information