8/18
Plock och pack

Alla ordrar som kommer in hanteras i vårt egna system DreamPack som vi integrerar mot ert system. DreamPack kontrollerar bland annat tillgängligheten på de produkter som ligger i ordern, innan den skickas ut för plock i rätt plockmiljö.

Läs gärna mer om vilka system vi kan integrera mot här.

Vi har flera plockmiljöer, både automatiserade lösningar, hyllor och pallstallage. Ibland kombineras flera miljöer beroende på vad som passar bäst för produktutbudet hos er. Även om plocket sker på olika sätt beroende på vilken lösning vi satt upp för er kontrolleras alltid produkterna mot streckkod för att säkerställa att rätt produkt plockas till rätt order.

När ordern är plockad förflyttas den till packstationen. Här anpassar vi packningen utifrån de rutiner och önskemål vi kommit överens om. Alltifrån standardpack, specialpack för produkter som kräver olika märkningar till helt varumärkesunika lösningar. Här kan vi även lägga till följesedel, retursedel och eventuella erbjudanden eller annat som önskas skickas med. DreamPack kontrollerar att vi använder rätt emballage och rätt transportsätt. Efter att vi satt på transportsedeln skickas paketet vidare till något av våra sorteringsverk och inväntar upphämtning.

Läs gärna mer om våra olika emballage här.

Vill du veta mer om vilka lösningar inom plock och pack vi kan skapa för dig? Kontakta oss gärna genom formuläret här nedan, eller hör av dig direkt till någon av oss på vår kontaktsida.

Kontakta oss för mer information