Logistik för e-handel

Att era kunder ska få sina varor snabbt och säkert är A och O när det gäller e-handel. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs.

Vi kan e-handel

Det är få logistikpartner som kan säga att de själva har en bakgrund inom e-handel. De är få som också kan säga att de har en bakgrund inom it-utveckling och det är än färre som har båda delarna.

Vi är DreamLogistics och vi kan e-handel och tekniken bakom. Vi vet vad det innebär att sälja på nätet, vi vet hur utmaningarna ser ut med de olika plattformarna, integrationerna och vad som krävs för en lyckad e-handel. Sedan 2004 har vi varit verksamma inom e-handel så varför inte ta del av vår kunskap?

Så enkelt är det

Logistik för e-handel betyder att vi lagerhåller era produkter och integrerar ert system eller butik med vårt logistiksystem. När en order kommer in till dig syns den direkt i vårt system och vi kan påbörja arbetet med att paketera ordern enligt era krav.

Så fort ordern är hanterad och klar för utleverans syns det i ditt system och eventuellt tracking finns också. Skulle ordern returneras eller reklameras tar vi hand om hela hanteringen och ni meddelas när detta är klart.

Världen är vår marknad…

Hela världen är vår marknad, vilken är er? Vi skickar dagligen tusentals ordrar till världens alla hörn. Så länge det finns infrastruktur i landet så skickar vi garanterat dit. Låt oss hjälpa er mer er utlandsaffär.

Kontroll och insyn i din produktion

Så snart ni är kund hos oss får ni tillgång till er Partnerportal. Här har ni full insyn i er produktion lagervärden och kostnader. Följ i realtid när arbetet utförs.

Vilka system arbetar du med?

Vi brukar sticka ut hakan och säga att oavsett vilket system ni arbetar med så kan vi integrera mot det. På vår Partnersida kan du läsa mer om vilka integrationer vi hanterar och det bästa av allt är att vi har vår egen IT-avdelning som hanterar allt.

Enkel uppstart

Vårt team hjälper till med allt kring er uppstart. Från planeringsstart, genom integration tills allt är redo för start. Genom åren har vi genomfört hundratals flyttar och uppstarter så detta kan vi.

Låter det intressant?

Låter det intressant eller vill du veta mer så finns vi här för dig. Kanske vill du se exempel på lösningar eller få referenser? Kontakta oss redan idag så tar vi de första stegen tillsammans.

Utvalda partners

Kontakta oss för mer information

Vill ni veta mer om hur det fungerar.
Är ni i behov utav en logistiklösning som passar just er?

Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er!