1/15

Logistik för e-handel

Det är få logistikpartner som kan säga att de själva har en bakgrund inom e-handel. De är få som också kan säga att de har en bakgrund inom it-utveckling och det är än färre som har båda delarna.

Vi är DreamLogistics och vi kan e-handel och tekniken bakom. Vi vet vad det innebär att sälja på nätet, vi vet hur utmaningarna ser ut med de olika plattformarna, integrationerna och vad som krävs för en lyckad e-handel. Sedan 2004 har vi varit verksamma inom e-handel så varför inte ta del av vår kunskap?

Logistik för e-handel betyder att vi lagerhåller era produkter och integrerar ert system eller butik med vårt logistiksystem. När en order kommer in till dig syns den direkt i vårt system och vi kan påbörja arbetet med att paketera ordern enligt era krav.

Så fort ordern är hanterad och klar för utleverans syns det i ditt system och eventuellt tracking finns också. Skulle ordern returneras eller reklameras tar vi hand om hela hanteringen och ni meddelas när detta är klart.

Hela världen är vår marknad, vilken är er? Vi skickar dagligen tusentals ordrar till världens alla hörn. Så länge det finns infrastruktur i landet så skickar vi garanterat dit. Låt oss hjälpa er mer er utlandsaffär.

Så snart ni är kund hos oss får ni tillgång till er Partnerportal. Här har ni full insyn i er produktion lagervärden och kostnader. Följ i realtid när arbetet utförs.

Vi brukar sticka ut hakan och säga att oavsett vilket system ni arbetar med så kan vi integrera mot det. På vår Partnersida kan du läsa mer om vilka integrationer vi hanterar och det bästa av allt är att vi har vår egen IT-avdelning som hanterar allt.

Vårt team hjälper till med allt kring er uppstart. Från planeringsstart, genom integration tills allt är redo för start. Genom åren har vi genomfört hundratals flyttar och uppstarter så detta kan vi.

Kontakta oss för mer information