6/18
Lagerhållning

Vi har lager i Habo, Klippan, Borås och Stockholm med en totalyta på 60 000 kvm. Här erbjuder vi lagerhållning för hela eller delar av ert lager, det som passar er bäst. Vi kan snabbt både skala upp och skala ner, utifrån era behov, till exempel vid säsongsförsäljning och kampanjer. I flera fall har vi varit med på resan från start up till stort e-handelsbolag, där lagerhållningens behov ändrats och vuxit med tiden. Våra lager är anpassade och utrustade med både automationslösningar, hyllor och pallstallage. Vi bygger vårt eget WMS, vilket gör att vi kan anpassa systemet och hitta den bästa lösningen för just era produkter för både B2C och B2B.

För att möjliggöra ett så effektivt arbete som möjligt genomför vi löpande analyser för att säkerställa att rätt produkt ligger på rätt plats i förhållande till dess försäljningsfrekvens. Vi flyttar därför regelbundet produkter för att säkerställa en god tillgänglighet men kollar också på vilka produkter som kan lagerföras på vårt påfyllnadslager istället, för att minimera er lagerhyra hos oss.

  • Ni kan ändra ert lager helt kostnadsfritt
  • Ni betalar endast för det lager som används
  • Vårt lager klarar allt från små produkter till helpallslagring
  • Helhetslösningar för leveranser till privatpersoner eller företag

För produkter som funkar att lagerföra i en automatiserad lösning innebär det att vi vid inhantering och påfyllning matar in produkterna i automationen. Det sker på olika sätt beroende på vilken hantering vi satt upp för just era produkter.

Läs gärna mer om våra automationer här.

Kontakta oss för mer information