15/18
Fraktoptimering

För att du alltid ska kunna erbjuda det mest lönsamma och kvalitativa fraktalternativet i din checkout har vi utvecklat en fraktoptimering. Den kan du använda om ditt system saknar funktion för att välja exakt vilken frakttjänst som är bäst för dina ordrar.

Tillsammans tittar vi på vilka fraktalternativ som passar bäst utifrån flera olika kriterier. Vår fraktexpert laddar vårt system med parametrar som tillsammans hittar rätt frakttjänst utefter ert behov. Utifrån det matchar systemet det fraktalternativet som just den ordern ska skickas med. Det som avgör vilken tjänst som det kommer bli är vilka regler och fraktsätt du tillsammans med kundansvarig satt upp utefter ert behov och önskemål. Vi kan tillsammans med er styra så att små billiga försändelser skickas med billigaste möjliga transportalternativ för att sedan använda snabbast och säkraste leveransen när det kommer till högre värden och vid större behov av snabba leveranser. Tillsammans med er väljer vi ut hur era försändelser skickas beroende på om köpare är företag eller privatperson, stort eller litet, dyrt eller billigt eller om ni bara vill ge era kunder möjligheten att välja fritt själva.

Tjänsten fraktoptimering är flexibel på så sätt att du kan själv bestämma om du vill använda den för alla dina ordrar, en stor del eller bara några enstaka.

Kontakta oss för mer information