14/18
Frakter

Vi erbjuder marknadens mest eftertraktade frakttjänster, både inrikes och utrikes. Utifrån det hjälper vi dig att komponera ihop din egen palett av frakttjänster som passar dig och dina kunder. Med en tät dialog med fraktbolagen håller vi koll på det senaste, exempelvis när nya tjänster dyker upp på marknaden.

Hos oss behöver du inte känna dig bunden till att bara använda ett fraktbolag för alla ordrar. Utan tack vare att vi jobbar med många lösningar får du ta del av det, som passar de behov du har. Flexibiliteten gäller även om vi satt upp en lösning, där något sedan kanske förändras, exempelvis att du lanserar på en ny marknad, så kan vi anpassa din fraktlösning utifrån hur du växer, efter dina behov och hur företaget utvecklas.

Antingen baseras din frakt på vilken tjänst slutkunden valt i checkouten, eller så kan vi hjälpa till att skapa en fraktoptimering som utifrån fördefinierade villkor ser till att ordern skickas med den frakttjänst vi satt upp. Vi vägleder dig genom den processen, läs gärna mer om vår fraktoptimering här.

För att komma igång med fraktjänsten genom oss sätter vi upp en integration mellan ditt system och vårt. När det är klart får du sedan även frakten på samma faktura som våra andra tjänster.

Med hjälp av DreamTrack kan du följa leveranserna hela vägen till slutkunden, DreamTrack är även en tjänst som gör att dina slutkunder kan ta del av den informationen och följa sin order.

Kontakta oss för mer information