5/18
Emballage

Vi vet hur viktigt emballaget är för upplevelsen av varumärket. Därför erbjuder vi ett stort urval av både wellådor, e-handelspåsar och mailingbags, både från det vi kallar vårt standardutbud som alltid finns på våra lager, till helt varumärkesanpassade lösningar efter önskemål och behov. Vi har flera leverantörer av emballage och tillsammans med våra samarbetspartners kan vi lösa det mesta.

Med hjälp av automation har vi flera maskiner som tillverkar emballaget utifrån storleken på produkterna som ska få plats. Det sker bland annat genom 3D skanning där maskinen läser av storleken på produkterna och paketerar sedan in allt i en specialanpassad förpackning för varje order.

Vi strävar alltid efter att ha så hög procent som möjligt återvunnet material i våra förpackningar och i vårt fyllnadsmaterial. Både när det gäller papper och plast. Det stora arbetet med hållbarhet sker även i valet av storlek på emballaget. För att skicka så lite luft som möjligt i paketen räknar vår förpackningautomation ut exakt hur stort emballage som behövs, och i vår vanliga pack har vi ett brett utbud av olika storlekar på förpackningarna för att det lätt ska gå att anpassa.

Kontakta oss för mer information