13/18
3PL för Amazon

Säljer du via Amazon Marketplace eller planerar att göra det, kan vi som servicepartner för Amazon erbjuda möjlighet att ta hand om lager och logistiklösning från våra siter för försäljning via Amazon.se. Vi har gjort det möjligt genom en egenutvecklad integration mot Amazon och att vi är en del av Amazon Partnernätverk.

När du säljer via Amazon.se med lager hos oss som 3PL får du en helhetslösning för orderfulfillment, enligt Amazons Fulfillment by Merchant (FBM). Lösningen innebär att ordrarna slutförs av oss istället för Amazons egna lager (FBA).

Att använda sig av Fulfillment by Merchant (FBM) kan normalt sett medföra extra administration och sämre ledtider, för att undvika det har vi utvecklat en automatiserad lösning som tillhandahåller fullständig tracking från orderläggning till leverans genom Amazons kanaler.

  • Få tillgång till världens största marknadsplats, från ert befintliga lager
  • Undvik administration och kostnader som tillkommer vid multi-site lagerhållning
  • Kombinera er försäljning via Amazon.se med andra Dream tjänster, som DreamTrack

För dig blir upplevelsen densamma som om slutkunden lagt sin beställning genom vilken annan plattform som helst. Varorna plockas från samma hyllor, hanteras i samma packflöde och skickas med samma leveransprecision.

Kontakta oss för mer information