Stockholms-siten är igång

Den 220222 packades och skickades den första ordern från vår nya site i Stockholm som vi startat upp tillsammans med Bring Shelfless.

De första kunderna är på plats på siten. Även om orderhanteringen just nu är manuell, så är vi igång, och vi kommer successivt skala upp under våren. Under sommaren kommer en AutoStore att installeras och då går vi från manuell hantering till en semi automatiserad lösning där plockningen kommer ske automatiserad. Siten drivs med vårt egenutvecklade WMS, med våra processer, vår Dream organisation och med stöttning från moderbolaget i Habo.

Vissa av de kunder som kommit på plats är flyttade från några av våra andra siter och några är nya kunder. Där ännu fler nya kunder är på väg.

”Fantastiskt att se allas insats och hur bra arbetet gått med att öppna upp siten här i Stockholm. Det är ett stort första steg och nu ser vi fram emot nästa steg med mycket automation. Stort tack till alla mina medarbetare”. säger Jonas Ahlgren, VD DreamLogistics & VD Bring Shelfless Sverige.

Kontakta oss för mer information