RevolutionRace flyttar till DreamLogistics

RevolutionRace fortsätter växa med sina prisvärda friluftskläder och väljer nu att byta logistikpartner för all sin verksamhet. Valet föll på DreamLogistics och deras automatiserade lager i Borås där produktionen kommer starta redan under januari 2021.

”RevolutionRace globala starka tillväxt kräver en skalbar logistik, samtidigt som framtiden går mer mot automation i alla bolagets processer. Det har därför varit extremt viktigt för oss att hitta en partner med de rätta förutsättningarna som passar vårt flöde, sortiment och storlek.” säger Pernilla Nyrensten, VD på RevolutionRace

DreamLogistics har sedan årsskiftet då man tog över det 27,000 kvm stora lagret i Borås bytt WMS, utökat automationen och fortsatt göra IT-investeringar för att möjliggöra fler kundflyttar. Lösningen för RevolutionRace innebär en automatiserad plocklösning och helautomatiserad packlösning. Från lagret i Borås skickas främst e-handelsordrar och för kunder med global marknad.

”Vår målsättning är att vi ska vara logtech-bolaget som hjälper våra kunder i deras tillväxtresa. Detta genom mycket IT och automation, något som vi verkligen ser i detta fall. Vi har kunnat presentera ett unikt upplägg helt anpassat för RevolutionRace flöden” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics.

RevolutionRace har med breddning av produktutbudet och genom att addera flera marknader fortsatt sin tillväxt och nått en omsättning på 400 MSEK (R12). Målsättningen är att fortsätta växa aggressivt både i Norden och i övriga världen.

”Vi har sedan starten sagt att vi vill arbeta med snabbväxande bolag, bolag som förstår fördelen med mycket IT-kraft eller bara allmänt sköna bolag. Att nu få arbeta med ett bolag som RevolutionRace som checkar alla boxarna är en riktig ära, ” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics.

DreamLogistics som är en av snabbväxarna inom 3PL rapporterar in en tillväxt på 112% första halvåret och 101% under Q3. Omsättningen för 2020 beräknas landa på runt 350 MSEK. Parterna har fört dialog under våren, affären har varit klar sedan sommaren och flytt påbörjas i januari direkt efter julhandeln.

”Dream passar oss som bolag eftersom de precis som vi har en entreprenörsbakgrund. De har dessutom en god tillväxt samt en bra teknisk grund som vi tror är avgörande för framtida logistik. Vårat mål är alltid att göra våra kunder nöjda och det ska vi fortsätta att lyckas med tillsammans med DreamLogistics.”  säger Pernilla Nyrensten, VD på RevolutionRace

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jonas Ahlgren, VD, DreamLogistics AB
070-555 26 40
jonas@dreamlogistics.se

Kontakta oss för mer information