Rekordsnabb uppstart av ny kund

Inför julen 2020 skrev Truls Christenson på Rscued ett rop på hjälp på sociala medier. Pandemin hade satt stopp för försäljningen av deras dryck då café- och restaurangkunder har fått det kämpigt när andra vågen av covid19 dragit in över landet. De stod med över 20,000 flaskor på lagret av deras nya dryck Vintermumma, som är tillverkad av räddad frukt. Skulle de nu tvingas hälla ut allt?

Ropet på hjälp i sociala medier resulterade i en onlinelösning med e-handel och DreamLogistics tog sig an logistiklösningen. Arbetet kom igång på rekordtid, mitt under black friday-perioden, e-handlarnas högtid, med närmare 700,000 utskick har DreamLogistics både skrivit avtal och startat upp en helt ny kund.

”13 november hade jag magont över 20 315 flaskor Vintermumma som vi riskerade att inte få ut. 3 veckor senare bubblar kroppen av glädje, vi har gått och blivit med en Vintermumma-webbshop! Hur sjukt? Så nu kan privatpersoner & företag beställa hem till dörren!” säger Truls Christenson på Rscued.

Rscued räddar frukt med händerna. 30% av all frukt som odlas slängs, det vill Rscued ändra på genom deras olika juicer. Deras dryck Vindermumma är en alkoholfri glöggvariant gjord på äpple, ingefära, kanel, kardemumma och pomerans och skulle börja säljas på caféer, restauranger och i butiker nu under hösten. Istället beställer du den enkelt online och vi skickar den till dig.

”På rekordtid har vi satt upp ett logistikflöde, integrerat butik, flyttat lager och idag gick de första ordrarna ut från den nyuppsatta e-butiken. Det är precis såhär jag vill att Dream ska vara” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics.

Vintermumma beställer du här

Tillsammans har vi räddat Vintermumma!

Kontakta oss för mer information