Prenumerationsbox väljer DreamLogistics

DreamLogistics har sedan många år varit ledande i utskick av prenumerationsboxar. Nu väljer ytterligare en prenumerationsbox att flytta sitt lager och utskick till Dream.

Boxen som funnits sedan 2017 har en väldigt spännande resa framför sig med stort fokus på de nordiska länderna. Över 5000 prenumeranter i månaden kommer framöver få sina boxar skickade från DreamLogistics och under 2021 förväntas tillväxtresan tredubblas.

För prenumerationstjänster har Dream en hel avdelning som dagligen jobbar med att förbereda produkter för sampaketering, boxmontering och en automatiserad packlina för att sedan konsolidera boxarna för utskick.

”Det känns extra roligt att vi får in en boxkund till när vi investerat stort i automation kring denna produktion.” säger Jonas Ahlgren, VD DreamLogistics.

Under 2020 skickade Dream en bra bit över en miljon prenumerationsboxar.

Produktionen kring prenumerationsboxar brukar vid första anblick tyckas vara väldigt enkel men som faktiskt är en väldigt komplex logistikkedja där allt ska klaffa. Vill du veta mer om vår boxproduktion, kontakta oss här.

Kontakta oss för mer information