Postnord Retail Day Connect & E-barometern Q2 2020.

För alla oss som älskar e-handel är Postnord E-barometer något speciellt. Gudfadern Arne Andersson och hans kollegor på Postnord genomförde nyligen Postnord Retail Day Connect där de även gick igenom den senaste E-barometern.

Så här skrivet Postnord själva om dagen:

E-handeln har under våren och sommaren 2020 genomgått en period av exceptionell tillväxt, i takt med att många konsumenter undvikit den fysiska handeln och spenderat betydligt mer tid hemma. Detta har lett till stora möjligheter för svenska e-handelsföretag, men också till betydande utmaningar.

Under en 3 timmar lång sändning bjöd vi in branschen att ta del av ett spännande programinnehåll och intressanta talare där vi diskuterade ”Hur vi klarar omställning tillsammans i en föränderlig tid”. Vilka förändringar och utmaningar har branschen tvingats tackla och hur har olika aktörer, de facto, hanterat situationen?

I sändningen presenterade Arne Andersson och Carl-Fredrik Teder senaste fakta och analys från PostNords färskaste e-handelsrapport, E-barometern Q2 och E-handeln i Europa..

Se mer från Postnord Retail Day och lär E-barometern här: https://www.postnord.se/vara-losningar/e-handel/retail-day-connect

Kontakta oss för mer information