Vi är DreamLogistics

”Netflix gillar film, Spotify är grymma på musik, DreamLogistics älskar logistik”

Oavsett om ni är en startup med en galen idé, ett bolag som kräver automation för tusentals ordrar per dag, distributör med mängder av packinstruktioner för ert B2B-flöde eller om er marknad är hela världen så är vi rätt partner för er. Våra kunder kallar oss dream…

”Vi är Dream, vi är inte som alla andra.” Att våga gå vår väg, att våga skapa förutsättningar utanför boxen, att våga se individen, att våga satsa på startups men samtidigt vara med att utveckla storbolag. Att våga… för mig är det DreamLogistics.

Jonas Ahlgren, VD & grundare

Att vi har en familjekänsla på lagret är något jag ofta får höra vid besök. För mig är det den största komplimangen. Att få ha en skön känsla i magen och arbeta med trevliga kollegor är något jag brinner för. Sedan vi var tre personer har vi försökt bevara den starka vi-känslan som än idag är en av Dreams största tillgångar.

Lars Brånedal, IT-chef & grundare

Kombinationen av vår bakgrund som e-handlare men också som webbutvecklare tror jag är det som gör oss mest intressanta. Vad jag vet finns det ingen annan som kan erbjuda vad vi erbjuder. Det är vad jag får höra från våra kunder i varje fall. För mig är det detta som är Logtech.

Tommy Palmén, Marknadschef & grundare

DreamLogistcs are at the forefront of combining IT with Logistics creating a next level service for our customers. This re-shaping of a traditional logistics provider into a technology driven service, combined with a fantastic company culture made it an easy decision to join the team.

Erin Worrall, Vice VD & Partner