Nytt kontor på Kärnekulla i Habo

Bild: Tosito

De senaste årens tillväxt har gått i snabb takt, därför är det med stor glädje vi nu har tecknat hyresavtal med Tositio för nytt kontor i Habo. Kontoret kommer ligga på det nya området Kärnekulla och beräknas stå klart första kvartalet 2023. Kontoret kommer vara på ca 600 kvm och ligga i samma fastighet som restaurangerna/caféerna Landhs, Ciro, Sushi och Brooklyn Burger, som även dem öppnar under första kvartalet 2023.

Området Kärnekulla som just nu består av flerbostadshus och matbutik kommer växa fram ytterligare med förskola, skola, idrottshall och fler radhus under 2023.

”Det känns väldigt roligt att få välkomna DreamLogistics till Kärnekulla. Det är ett Habo baserat bolag som haft en otrolig tillväxtresa de senaste åren. Vi ser fram emot att ha dem som hyresgäst och få följa deras framtida resa” säger Tommy Fritz, VD på Tosito.

”Att få fortsätta vår expansion även i Habo betyder lite extra mycket nu när vi också är en del av Bring. Att dessutom få göra det på expansiva Kärnekulla tillsammans med Tosito passar oss perfekt. Vi ser mycket fram emot vårt nya kontor men också att ha kvar våra fyra siter i Habo” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics och Bring Shelfless.

Kontakta oss för mer information