Ny försäljningschef i DreamLogistics Spedition

DreamLogistics Speditions kunderbjudande har tagits emot oerhört väl av kunder vilket gjort att man överträffat både uppsatta mål och budget. För att klara kommande affärer och för att fortsätta utveckla säljorganisationen välkomnar man nu Per Russberg som försäljningschef.

”Genom Pers långa erfarenhet av försäljning och hans gedigna kompetens inom logistikbranschen förstärker vi vår förmåga att nå fler kunder med vårt erbjudande” säger Fredrik Krysén, VD på DreamLogistics Spedition AB.

Per har gedigen erfarenhet av försäljning och kommer närmast från DB Schenker där han haft roller som Produktchef för Utrikes samt som managementkonsult. Innan dess har han varit försäljningschef på UPS och CityMail. Per har över 25 års erfarenhet inom logistikbranschen.

”Det känns inspirerande att komma in i ett entreprenörsdrivet bolag med ett redan starkt erbjudande på marknaden. Jag vill bidra med att ytterligare utveckla vår förmåga att se till hela kundens behov av logistiktjänster på ett holistiskt sätt” säger Per Russberg.

DreamLogistics Spedition AB går mot en omsättning på 50 MSEK för 2020. 2020 är bolagets första helår. Redan nu har man skruvat upp prognoserna för 2021 som ligger på 120 MSEK.

Genom att sätta kunden i centrum, att arbeta närmare kunden och även i vissa fall i kundens organisation och system har kundförfrågningarna efter sommaren exploderat. Per är ett första steg i tillväxtresan men under vintern väntar nytt kontor och fler medarbetare kommer tillkomma.

”Att vi nu växlar upp är ett måste, hade vi inte gjort det hade vi istället fått tacka nej till kunder. Det såg lite tufft ut under våren men efter sommaren är det full fart” säger Fredrik Krysén, VD på DreamLogistics Spedition AB.

Om DreamLogistics Spedition AB
Företaget Ingår i DreamLogistics-koncernen som omsätter ca 350 MSEK och har runt 3OO anställda. DreamLogistics Spedition AB är ett 4PL-bolag och arbetar med transport management där man hjälper sina kunder med reducerade transportkostnader, reducerad administration och ökad kontroll. Företaget har åtta heltidsanställda och kontor i Göteborg.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Fredrik Krysén, VD, DreamLogistics Spedition AB
070-644 74 32
fredrik.krysen@dreamIogistics.se

Kontakta oss för mer information