Nu dubblar vi kapaciteten för prenumerationsboxar

För att öka kapaciteten för prenumerationsboxar investerar vi nu i ytterligare en automatiserad packlina. Under 2020 tog vi första steget inom automation för boxhantering, vilket resulterade i att vi packade och skickade en bra bit över en miljon boxar 2021. Nu har vi nått full kapacitet i det första steget, och gör därför ytterligare en investering i en liknande lösning för att kunna dubbla kapaciteten. Den nya automationen kommer installeras och driftsättas under Q4 2022.

Parallellt med den nya investeringen jobbar vi hårt med att kunna personifiera boxar för att möta våra kunders önskemål. 

Boxhanteringen är en egen avdelning på Dream som dagligen jobbar med att förbereda produkter för sampaketering, boxmontering och köra genom den automatiserade packlinan för att sedan konsolidera boxarna för utskick. Vi har jobbat med boxhantering sedan 2012. Produktionen kring prenumerationsboxar brukar vid första anblick tyckas vara väldigt enkel men som är en väldigt komplex logistikkedja där allt ska klaffa. Vill du veta mer om vår boxproduktion, kontakta oss här.

Kontakta oss för mer information