MWH of Sweden väljer Dream och Bring Shelfless

Nu är det klart att MWH of Sweden flyttar hela sitt lager till vårt lager i Stockholm, Rosersberg. MWH of Sweden säljer businesskläder lika sköna som träningskläder och företaget befinner sig i en exponsionsfas där de planerar att växa både på den svenska marknaden och ut i Europa. Där kommer vi in och sköter hela logistikflödet för att möta deras tillväxt och krav på att hålla en hög nivå och snabb leverans oavsett var kunden bor. 

”Vi ser fram emot att inleda vårt partnerskap med DreamLogistics för att växla upp vårt erbjudande till våra kunder, både i Sverige och internationellt. Vårt gemensamma kundfokus kommer med all säkerhet skapa ringar på vattnet” säger Maria Seraki, VD på MWH of Sweden.

”Det är en stor ära att få vara med på MWH of Sweden´s framtida resa. Jag är oerhört imponerad av vad de lyckats skapa hittills. Jag är också övertygad om att med den kunskap och erfarenhet som ledning och investerare har så kommer detta vara nästa stora framgångssaga i svensk e-handel” säger Jonas Ahlgren, VD DreamLogistics AB och Bring Shelfless Sverige.

MWH of Sweden startade i augusti 2021 och har nu tagit in 22 välkända investerare och 7 miljoner i kapital. Grunden till företaget utvecklades utifrån att Maria Seraki, grundare till MWH of Sweden, ville locka sonen till skolan genom att spela basket och fotboll på vägen dit. Vilket är svårt i kostym. För att slippa flera klädbyten per dag har hon tagit fram lösningen för att få ihop balansen mellan arbete och livet genom businesskläder lika sköna som träningskläder.

Kontakta oss för mer information