Mer fokus på utveckling av frakttjänster

För att öka vår kompetens och ge våra befintliga och nya kunder bästa möjliga avtal och tjänster inom frakter välkomnar vi nu Johan Magnusson till tjänsten som Transportansvarig. Att Johan börjar hos oss innebär att vi nu kan ge fullt fokus på utvecklingen av fraktjänster, som tidigare har varit fördelade på olika roller inom Dream.

Johan har flera års erfarenhet av transportledning med ansvar för kunder och upphandlingar. Han kommer senast från en tjänst som teamledare inom transportledning på Bring.

Att tillsammans med kunniga och drivna kollegor, ta en aktiv roll för att vidareutveckla Dreams frakttjänster till befintliga och nya kunder, känns väldigt spännande. Efter gedigen onboarding så är jag ivrig att ta mig an alla möjligheter som finns framför oss.” säger Johan Magnusson, Transportansvarig på DreamLogistics AB.

Det känns oerhört bra att vi kan fortsätta arbetet med att erbjuda våra kunder riktigt bra transportupplägg. Med Johan och hans fantastiska bakgrund kommer detta bli lysande.” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics AB.

Kontakta oss för mer information