Louise, Malin och Agnes driver siten Habo HQ

För cirka 10 år sedan när lagret i Habo både var nytt och vårt enda lager startade Malin Palmén och Louise Hernlund sina yrkesbanor hos oss som lagermedarbetare, i ett team som snabbt skulle växa. Nu 10 år senare är de två av tre tjejer som är högst ansvariga och leder siten vidare, som Driftchef och Teamleader.

Louise Hernlund har lång erfarenhet som Teamleader på Plock & Pack och tar nu klivet att bli Driftchef.

Jag har en tydlig förståelse för avdelningarna och vad vi gör med tanke på min långa bakgrund i företaget. Jag hoppas också att det inger förtroende och att mina medarbetare ska känna att jag finns där för dem.” säger Louise Hernlund, Driftchef.

Malin Palmén som 2010 blev bolagets första anställda tar över Teamleader-rollen för Plock & pack från Louise.

Tillsammans med Agnes Backman, ny Teamleader på Inhanteringen och runt 70 medarbetare driver de tre tjejerna nu hela siten.

Stolthet är nog det ordet som mest skulle beskriva vad jag känner. Jag har arbetar med dem så länge och fått se deras utveckling. Helt fantastiskt att nu få se hur bra de driver siten framåt.” säger Jonas Ahlgren, VD DreamLogistics AB.

Kontakta oss för mer information