Säljare

Ort: Habo

Sök jobbet senast: december 5, 2020

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Om dig

Du gillar och värdesätter våra kunder lika mycket som vi gör, och vi ser därför att du är en glad person med mycket energi. Du är social och gillar att skapa nya kontakter. Att du trivs lika bra med dator och mobil som i centrum av ett kundmöte tar vi för givet.

Vi ser det som självklart att du är driven och framförallt vill arbeta med försäljning. Du har minst 3 års erfarenhet inom liknande yrke (gärna inom e-handel och/eller logistik).

Du kommer få arbeta med de bästa kollegorna. Du kommer få arbeta med smarta och kreativa människor som sätter högt värde i vad de gör. Det är därför väldigt viktigt att du förstår att den vi söker ska ha det lilla extra. Du kommer arbeta MED DreamLogistics – inte FÖR DreamLogistics.

Vi ser oss som partner till våra kunder. Vi ser oss som en del av våra kunders verksamhet. Vi strävar efter långsiktighet i allt vi gör och ska i alla lägen kunna stå för vad vi gör. Vi söker därför inte en säljare som går över lik för att få till en affär. Vi söker inte en säljare som måste sälja i alla lägen även om magkänslan säger nej.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare är din huvudsakliga uppgift att erbjuda våra logistiktjänster till nya kunder som till stor del är e-handlare. Detta görs genom inkommande kundförfrågningar och kommer framöver blandas med uppsökande försäljning. Försäljningsflödet är klassiskt där det sker en första kundkontakt för att gå igenom krav och behov. Därefter tas en offert fram som presenteras för kund som förhoppningsvis leder till avtal. När avtalet är signat sker en överlämning till Marknadsavdelningen för produktion. Som säljare ansvarar man även för uppföljning med kund.

Utöver sälj innefattar tjänsten även budgetuppföljning, prisjustering, målstyrning, CRM-uppdatering, uppföljning och andra arbetsuppgifter runt avdelningen.

Du utgår från vårt huvudkontor i Habo där även lager finns. Vi har även ett lager i Ängelholm och Borås vilket kan innebära en del resor mellan våra siter. Arbetsområdet är Sverige och många av våra kunder har sin verksamhet i storstäderna så vid eventuella kundbesök är det oftast Stockholm som är destinationen.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett bolag med högt tempo där ingen dag är den andra lik!

Övrigt

Låter detta som ett jobb för dig?

Skicka in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och ange referens SÄLJ20.

Om DreamLogistics

DreamLogistics arbetar med tredjepartslogistik (3PL) där vi sköter hela flödet åt våra kunder – allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Just nu är vi runt 220 anställda där alla är väldigt drivna och trivs tillsammans. Våra lokaler ligger två mil norr om Jönköping i den fantastiska orten Habo. Vi har även lager i Ängelholm och Borås samt kontor i Göteborg.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson

Alexandra Ljung

Företagets adress

Fanérgatan 14B

Postadress

566 33 Habo

Telefonnummer

036-3333444