Redovisningsekonom

Vi är Dream, vi vill vara med och skapa framgång för alla – våra kunder, medarbetare och vårt företag. Med flöde som ledord i allt vi gör, både inom logistiken för våra kunder och en inkluderande arbetsplats för våra medarbetare. Vill du bli en del av vårt DreamTeam och vara med och optimera sifferflödet på ekonomiavdelningen? Hos oss är inspiration och glädje lika viktigt som hårt slit. Vi värdesätter att arbeta tillsammans i en flexibel miljö, för att uppnå mål gemensamt. Ta chansen att bli en del av Dream!

Ett viktigt nav för vår fortsatta framgångssaga är vår ekonomifunktion som idag består av fyra medarbetare. Här är tempot stundtals högt, arbetsuppgifterna utmanade och tillsammans bygger vi för att klara ytterligare expansion med nya anläggningar och tillväxt.

Du har någon typ av gymnasial/eftergymnasial utbildning inom redovisning och antingen har du precis avslutat dina studier eller så har du något års arbetslivserfarenhet. Som person ska du vara strukturerad, ansvarsfull och du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven och vill ta ditt arbete framåt, du bör dessutom vara intresserad av att vara med i vår digitala omställning som vi nu genomgår. Tjänsten har stor potential för rätt individ och naturligt kommer du att vara del av bolagens fortsatta utveckling.

Du gillar och värdesätter våra kunder lika mycket som vi gör, och vi ser därför att du är en glad person med mycket energi.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för koncernens kund- och leverantörsreskontra och hantera den löpande bokföringen för samtliga bolag. Du kommer vara delaktig i månadsbokslutsarbetet vilket innefattar kundfakturering och avstämning av balansposter, med mera. I övrigt ingår vissa vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplade till ekonomifunktionen eller bolagen i övrigt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som startar med en provanställning, tjänsten är stationerad på vårt huvudkontor i Habo, strax norr om Jönköping.

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag (3PL) vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder. Vi har även lager i Ängelholm och Borås samt kontor i Göteborg.

Då vill vi att du skickar CV + personligt brev till jobbansokan@dreamlogistics.se. Märk din ansökan med referensnummer: EKONOMI2. Inkomna ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så snart det går, planerat tillträde är snarast. För frågor gällande rekryteringsprocessen hänvisas till Alexandra (HR, alexandra@dreamlogistics.se) och gällande tjänsten till Fredrik (CFO, fredrik.upaker@dreamlogistics.se).

Kontakta oss för mer information