Lagerarbetare

Vi är Dream, vi vill vara med och skapa framgång för alla – våra kunder, medarbetare och vårt företag. Med flöde som ledord i allt vi gör, både inom logistiken för våra kunder och en inkluderande arbetsplats för våra medarbetare. Hos oss är inspiration och glädje lika viktigt som hårt slit. Vi värdesätter att arbeta tillsammans i en flexibel miljö, för att uppnå mål gemensamt. Nu har du möjligheten att vara med på resan och bli en del av vårt fantastiska team på Plock och pack i Habo!

Vi söker dig som gillar att arbeta i högt tempo och som klarar av att genomföra arbetsuppgifter på ett självständigt och ansvarstagande sätt. Vi ser gärna att du är driven och nyfiken på att lära, vill ta egna initiativ och ser vad som behövs göras.

Du hanterar datorer och de vanliga Windowsprogrammen utan problem. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande, då gärna inom Plock och pack.

Du kommer arbeta på på vår avdelning Plock och Pack i drift där arbetsuppgifterna främst består av plock och paketering av våra kunders orders, både mindre konsumentordrar men även större pallförsändelser. Arbetet genomförs med hjälp av våra egna system och information kommuniceras direkt till våra kunder.

Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann, effektiv, stresstålig och strukturerad. Arbetet är förlagt vardagar och dagtid men helger kan förekomma under arbetstoppar, likaså skift.

Tjänsten är på 100% och börjar med en provanställning på 6 månader. Tillträde sker enligt överenskommelse.

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag (3PL) vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder. Vi har även lager i Ängelholm och Borås samt kontor i Göteborg.

Då vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och märker ansökan med referens LAGER-HA.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss för mer information