Lagerarbetare

Vi söker just nu 17 nya glada och drivna medarbetare till teamet där tjänsterna ska tillsättas på följande avdelningar:

  • Inhantering/godsmottagning
  • Plock&Pack
  • Driftsupport
  • Returavdelning

Vi söker dig som gillar att arbeta i högt tempo och som klarar av att genomföra arbetsuppgifter på ett självständigt och ansvarstagande sätt. Vi ser gärna att du är driven och nyfiken på att lära, vill ta egna initiativ och ser vad som behövs göras.

Du hanterar datorer och de vanliga Windowsprogrammen utan problem. Svenska i tal och skrift är meriterande i delar av momenten då kommunikation och system är på svenska. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande, främst inom ovan nämnda områden. Vilken avdelning just du kommer arbeta på är något vi pratar vidare om under rekryteringsprocessen.

Du kommer arbeta på någon av våra avdelningar i drift där arbetsuppgifterna kan bestå av plock och paketering av våra kunders orders, både mindre konsumentordrar men även större pallförsändelser. Lossning, påfyllning, ankomstregistrering och inventering kan även förekomma. Vi har även returhantering för våra försändelser som kommer åter.

Arbetet genomförs med hjälp av våra egna system och information kommuniceras direkt till våra kunder. Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann, effektiv, stresstålig och strukturerad.

Arbetet är förlagt vardagar och dagtid men helger kan förekomma under arbetstoppar, likaså skift.

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag (3PL) vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder. Vi har även lager i Habo och Ängelholm samt kontor i Göteborg

Är du intresserad av att arbeta med oss? då vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och märker ansökan med referens LAGER21.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss för mer information