Lagerarbetare (vid behov)

Vi är Dream, vi vill vara med och skapa framgång för alla – våra kunder, medarbetare och vårt företag. Med flöde som ledord i allt vi gör, både inom logistiken för våra kunder och en inkluderande arbetsplats för våra medarbetare. Hos oss är inspiration och glädje lika viktigt som hårt slit. Vi värdesätter att arbeta tillsammans i en flexibel miljö, för att uppnå mål gemensamt.

Nu har du möjlighet att bli en del av Dream och samtidigt spendera sommaren tillsammans med vårt bästa team!

Vi söker dig som omgående vill arbeta extra under dagtid på vårt lager i Habo. Önskvärt att du även till sommaren har möjlighet att arbeta från vecka 29 och framåt. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängd anställning.
Du gillar att arbeta i högt tempo och klarar av att genomföra arbetsuppgifter på ett självständigt och ansvarstagande sätt. Vi ser gärna att du är driven och nyfiken på att lära, vill ta egna initiativ och ser vad som behövs göras.
Du hanterar datorer och de vanliga Windowsprogrammen utan problem. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande.

Arbetet går ut på vanliga lagerarbeten så som plock, enklare pack samt paketering av kundfärdiga ordrar. Mycket händer på ett lager så troligtvis kommer du få testa på långt fler uppgifter än dessa. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete.

  • Nära till närmsta handledare
  • Arbetet är förlagt dagtid någonstans mellan 07.00-17.00
  • Kvällar/helger kan förekomma
  • Härliga kollegor

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag (3PL) vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder. Vi har även lager i Ängelholm och Borås samt kontor i Göteborg.

Är du intresserad av att arbeta med oss? då vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och märker ansökan med referens EX21.

Ansvarig för rekrytering är HR-teamet, kontaktinformation finner du nedan.

alexandra@dreamlogistics.se
elin.rubin@dreamlogistics.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakta oss för mer information