Extrapersonal till DreamLogistics

Ort: Habo

Sök jobbet senast: november 30, 2020

Anställningsform: Behovsanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Antal platser: 10

Om dig

Black Friday och och julhandeln närmar sig mer och mer!

Vi behöver därför stärka upp teamet med ytterliga glada och drivna medarbetare under november och december. Detta är en behovsanställning där du arbetar på timmar efter vårt behov. Men då vi går in i en arbetstopp så är det viktigt att du är förberedd på en del arbete. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som är en glad person med mycket energi, som är effektiv och engagerad när jobbkläderna är på. Du gillar att arbeta fysiskt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos oss är det viktigt att vi samarbetar och hjälper varandra. Detta är ett arbete där du behöver vara noggrann och stresstålig.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta både vardagar, kvällar och helger.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet går ut på vanliga lagerarbeten så som plock, enklare pack samt paketering av kundfärdiga ordrar.

Övrigt

Bra att veta:

Nära till närmsta handledare

Arbetet kan förläggas både dag, kväll och helg

Härliga kollegor

Om DreamLogistics

DreamLogistics arbetar med tredjepartslogistik (3PL) där vi sköter hela flödet åt våra kunder – allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Just nu är vi runt 220 anställda där alla är väldigt drivna och trivs tillsammans. Våra lokaler ligger två mil norr om Jönköping i den fantastiska orten Habo. Vi har även lager i Ängelholm och Borås samt kontor i Göteborg.

 

Är du intresserad av att arbeta med oss? då vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och märker ansökan med referens BF20.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson

Elin Rubin och Alexandra Ljung

Företagets adress

Fanérgatan 14B

Postadress

566 33 Habo

Telefonnummer

alexandra@dreamlogistics.se