Extrapersonal sökes till DreamLogistics

Ort: Ängelholm

Sök jobbet senast: november 27, 2020

Anställningsform: Behovsanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Antal platser: 100

Om dig

Vi behöver nu stärka upp teamet med ytterligare glada och drivna medarbetare till vår Personalpool. Detta är en behovsanställning där du arbetar olika mycket utifrån vårt behov. Kravet är att du kan arbeta i november och december, med goda möjligheter till fortsatt behovsanställning efteråt. Har du möjlighet att börja arbeta redan nu så är det en fördel.

Vi söker dig som är en glad och positiv person med mycket energi, du är effektiv och engagerad när jobbkläderna är på. Du gillar att arbeta fysiskt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos oss är det viktigt att vi samarbetar och hjälper varandra.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som lagerarbetare hos oss innebär arbetsuppgifter så som plock av olika ordrar, enklare pack samt paketering av kundfärdiga ordrar. Mycket händer på ett lager så troligtvis kommer du få testa på långt fler uppgifter än dessa. Detta är ett arbete där du behöver vara noggrann och stresstålig. Majoriteten som arbetar på vårt lager har någon gång börjat med att arbeta extra.

Bra att veta:

  • Nära till närmsta handledare
  • Arbetstiden kan vara förlagd både dag- och kväll
  • Helger kan förekomma

Övrigt

Är du intresserad av att arbeta med oss?

Då vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och märker ansökan med referens EN20.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om DreamLogistics

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder – allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson

Alexandra Ljung

Företagets adress

Produktionsvägen 10A

Postadress

26278 Ängelholm

Telefonnummer

036-3333445