Extrajobb

Ort: Habo

Sök jobbet senast:

Anställningsform: Behovsanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Om dig

Vi söker dig som är en glad person med mycket energi, som är effektiv och engagerad när jobbkläderna är på. Du gillar att arbeta fysiskt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
Hos oss är det viktigt att vi samarbetar och hjälper varandra. Detta är ett arbete där du behöver vara noggrann och stresstålig.

Dina arbetsuppgifter

Många som arbetar på vårt lager har någon gång börjat med att arbeta extra. Arbetet går ut på vanliga lagerarbeten så som plock, enklare pack samt paketering av kundfärdiga ordrar.
Mycket händer på ett lager så troligtvis kommer du få testa på långt fler uppgifter än dessa. Vi ser även gärna att du som söker har möjlighet att arbeta mycket.

Vårt lager ligger i Habo, strax utanför Jönköping.

Bra att veta:

  • Nära till närmsta handledare
  • Arbetet är normalt förlagt dagtid mellan 07.00-16.00/08.00-17.00 men kvällar/helger kan förekomma
  • Härliga kollegor

Övrigt

Låter detta som en tjänst för dig?

Låter detta intressant vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och märker ansökan med spontanansökan extra.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om DreamLogistics

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder – allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson

Alexandra Ljung

Företagets adress

Fanérgatan 14

Postadress

566 33 Habo

Telefonnummer

-