Ny Business Development Manager

Vi välkomnar Hanna Koski-Enghäger till den nya tjänsten som Business Development Manager på DreamLogistics Spedition AB. Hon ingår från och med februari i DreamLogistics Business Development-team och kommer att arbeta med utveckling av alla våra nya och befintliga affärer.

”Det ska bli väldigt roligt att får jobba med utveckling av våra kunders lösningar. Jag känner ju de flesta av våra nuvarande kunder men nu kommer jag också arbeta med implementering av nytillkommande kunder. Det är ett tight och drivet gäng jag kommer in i och jag hoppas kunna tillföra mycket med min erfarenhet och positiva inställning.” säger Hanna Koski-Enghäger.

”Vi är väldigt glada att Hanna ansluter till vårt starka gäng som jobbar med kundlösningar och upphandlingar. Vi har väldigt många intressanta förfrågningar att jobba med så hon kommer att ha fullt upp!” säger Fredrik Krysén, VD för DreamLogistics Spedition.

Hanna har varit en del av DreamLogistics Spedition AB sedan hösten 2019, där hon arbetat inom business support.  Nu ser vi med glädje fram emot ett fortsatt samarbete tillsammans med Hanna i sin nya roll!

Kontakta oss för mer information