DreamLogistics passerar 100 anställda och fortsätter rekrytera

DreamLogistics passerar 100 anställda och fortsätter rekrytera

Tredjepartslogistikföretaget (3PL) DreamLogistics AB ökar inte bara omsättningen utan har även precis passerat 100 anställda. Samtidigt fortsätter man att rekrytera för att klara den fortsatt kraftiga efterfrågan.

DreamLogistics AB är ett företag som specialiserat sig på tredjepartslogistik och bland kunderna är det väldigt många e-handelsbolag. Fokus har sedan start varit att med egenutvecklade IT-system kunna hantera kundernas logistkflöden på det mest optimala sättet.

Under 2017 anställda man i snitt en person i veckan och under 2018 har det hittills anställts närmare 20 personer fördelat på anläggningarna i Habo och i Ängelholm. 85 tjänster finns i Habo och närmare 20 tjänster finns i Ängelholm. Könsfördelningen är ganska exakt 50/50 vilket kan ses som något unikt för bolag inom lagerverksamhet där det vanligtvis domineras av män. DreamLogistics fortsätter att nyanställda och ser det som ett måste för att klara av den fortsatt kraftiga efterfrågan på tjänsterna som erbjuds.

”Jag skulle ljuga om jag sa att inte 100 anställda är en milstolpe, även om det finns andra parametrar som man också ska mäta bolaget med. Det är däremot otroligt spännande att bygga kultur, se dynamiken i team, att utbilda, vårda, få nya vänner, se talanger växa och själv alltid behöva stå på tå” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics AB.

2018 ser ut att kunna bli ett bra år då man redan nu har flera nya kunder klara som gör att tillväxtmålet på 50% ser ut att hålla. Uppskattningsvis kommer det nyanställas närmare 50 tjänster under året.