DreamLogistics lanserar DreamTrack

DreamLogistics lanserar DreamTrack, nästa steg i utvecklingen inom order tracking som gör det möjligt att följa beställningarna från orderläggning, hela vägen genom våra lager, till terminal och ut till slutkundens dörr eller utlämningsställe.

DreamTrack är ett egenutvecklat API vilket är den centrala punkten för att få tillgång till aktuell status avseende pågående försändelser och paket som hanteras av DreamLogistics och våra fraktpartners. Målsättningen har varit att synliggöra hela orderprocessen i ett flöde, med start i orderläggning, genom produktionsmiljö, transport och ut till slutkund. Vid retur följer du ordern samma väg tillbaka igen.

”Vi vill ge möjligheten till att automatisera utifrån ett standardiserat flöde oavsett frakttjänst. Detta ger en ökad transparens för både vår kund och slutkunden. DreamTrack är en tjänst som förbättrar köpupplevelsen” säger Lars Brånedal, CIO på DreamLogistics.

Som partner till DreamLogistics kan du koppla på det här verktyget för både dig och dina slutkunder, så att de kan följa hela sin order genom processen via er e-handel eller digitala kanaler.

Kontakta oss för mer information