DreamLogistics inleder samarbete med Budbee.

Nu är det klart med nytt samarbete mellan DreamLogistics och Budbee vilket innebär att samtliga 3PL-kunder på DreamLogistics siter i Habo, Ängelholm och Borås nu kan nyttja Budbees tjänster.

Logtech-bolaget DreamLogistics AB har specialiserat sig på tredjepartslogistik med fokus på snabbväxande e-handelsbolag. Målsättningen har sedan starten varit att med egenutvecklade IT-system kunna hantera kundernas logistikflöden på det mest optimala sättet.

Under året har mycket fokus varit på att utöka fraktutbudet. Detta både med befintliga leverantörer men också med nya. Kravbilden på leverantörer är höga då de har en stor påverkningsgrad på slutkundens upplevelse. Därför är det en relativt lång beta-testning som pågått innan lansering kan ske.

Ett av de viktigaste kraven är att samtliga moment i kommunikation är digitala, både innan, under och efter transport.

”Vi är väldigt glada för vårt utökade samarbete med DreamLogistics där vi nu tillsammans skapar en ännu bättre leveransupplevelse för e-handlare och alla deras konsumenter”, säger Fredrik Hamilton, VD Budbee.

Budbee har varit med och drivit utveckling av hemleveranser i Sverige och med sin premiumtjänst har det blivit många konsumenters favorit. Mycket tack vare sina fina kringtjänster och tillval.

”Vi har arbetat med Budbee för ett fåtal kunder men att nu kunna rulla ut det till alla våra kunder oavsett storlek och site känns riktigt spännande. När vårt och Budbees team arbetar ihop känns det att det är två bolag som båda verkligen älskar logtech”, säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics AB.

Redan innan covid-19 såg man på DreamLogistics en ökad efterfrågan hos konsument på dels fler fraktval men främst på fler hemleveransalternativ vilket nu bland annat tillgodoses av Budbees tjänster.

”Målsättningen är att vi kommer vara det 3PL-bolag som kommer erbjuda flest transportalternativ på marknaden. Mycket tack vare att vi är oberoende och inte ägs eller ingår i något transportbolag, något vi ser bland de större aktörerna” fortsätter Jonas Ahlgren.

För ytterligare information, vänligen kontaka

Jonas Ahlgren, VD, DreamLogistics AB
070-555 26 40
jonas@dreamlogistics.se

 

Kontakta oss för mer information