DreamLogistics i Habo landar storaffär

DreamLogistics i Habo landar storaffär

Tredjepartslogistikföretaget (3PL) DreamLogistics AB landar sin största affär någonsin. Affären som är på tre år har ett värde på cirka 170 MSEK vilket gör att man både nyanställer och öppnar upp ytterligare ett lager.

DreamLogistics AB är ett företag som specialiserat sig på tredjepartslogistik och bland kunderna är det väldigt många e-handelsbolag. Fokus har sedan start varit att med egenutvecklade IT-system kunna hantera kundernas logistkflöden på det mest optimala sättet.

Nyligen gjorde man klart de sista detaljerna i affären och avtalet signerades i Köpenhamn. Även om man likt med andra av sina kunder är förtegen med information så meddelar DreamLogistics att det rör sig om ett danskt snabbväxande e-handelsbolag som verkar internationellt. Samarbetet är redan påbörjat och man förväntas vara i fulldrift redan under december.

”Det känns helt fantastiskt att vi som team, alla avdelningar och inblandade personer tillsammans landar vår största affär någonsin. Affären är en viktig pusselbit för oss att kunna växa i Habo och samtidigt inom ett område som vi är och har varit experter på under en längre tid.” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics AB.

Affären gör att DreamLogistics kommer att nyanställa cirka 30 personer och i samband med affären påbörjas arbetet med att öppna upp ytterligare ett lager i Habo. Befintlig affär utan tillväxt är på cirka 170 MSEK under tre år. Med största sannolikhet landar totalen på betydligt mer än så, enligt tillväxtprognosen kan affären vara värd upp mot 300 MSEK.

”Att få möjligheten att öppna upp ännu ett lager på hemmaplan känns lite extra roligt. Att det även innefattar anställningar på vår avdelning med socialt ansvarstagande är bara bäst. Det firades med tårta och det var ren glädje när nyheten presenterades.” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics AB.