DreamLogistics har gjort klart med ny investerare

Det är med stolthet DreamLogistics nu kan gå ut med informationen att man gjort klart med Bring som ny investerare. Investeringen möjliggör en fortsatt aggressiv tillväxtresa för att erbjuda e-handlare logistiktjänster i världsklass. Investeringen i DreamLogistics är en del av en stor satsning på fulfilment – ett område Bring satsar flera hundra miljoner kronor på under de närmsta åren.

DreamLogistics AB har specialiserat sig på tredjepartslogistik och bland kunderna är det väldigt många e-handelsbolag. Fokus har sedan start varit att med egenutvecklade IT-system kunna hantera kundernas logistikflöden på det mest optimala sättet.

De tre e-handlarna som en gång startade Dream och som fortfarande är kvar i bolaget har gjort en resa från att själva plocka ordrar till att nu byggt en organisation med närmare 400 medarbetare. När man nu tar klivet in på nästa resa gör man det tillsammans med Bring som ny investerare och majoritetsägare.

”Med Bring som investerare kommer vi tillsammans kunna verkställa och skala upp den resa vi på Dream har påbörjat men som vi behöver mer muskler för att slutföra. Nu kommer vi kunna erbjuda befintliga och nya e-handelskunder automationslösningar i världsklass”, säger Jonas Ahlgren, VD och grundare av DreamLogistics AB.

Kombinationen av smart teknik och logistik har visat sig vara framgångsrik. DreamLogistics AB är det bolag som vuxit snabbast i Sverige inom 3PL. Tillsammans ska de två bolagen nu ge alla nätbutiker, oavsett storlek, tillgång till lagerlösningar som bara de allra största näthandlarna haft möjlighet till – fram tills nu.

”DreamLogistics har en stark position och en intressant kundbas, vilket gör att vi stärker vår satsning i Sverige avsevärt. Att kombinera DreamLogistics digitala lösningar och kunskaper med vårt starka distributionsnätverk och gröna leveranser gör att vi kommer spetsa helhetserbjudandet till våra kunder. Framöver kan kunderna förvänta sig en ännu större valfrihet – och en större lagerkapacitet”, säger Per Öhagen, koncerndirektör för e-handel och logistik på Bring.

Om DreamLogistics AB

DreamLogistics är ett logtechbolag som har specialiserat sig på automatiserade lagerlösningar som kopplar samman IT och logistik. DreamLogistics AB har 350 anställda fördelade över anläggningar i Habo, Ängelholm och Borås. Bolaget som grundades av tre e-handlare 2010 har en omsättning på över 300 MSEK.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Jonas Ahlgren, VD, DreamLogistics AB
070-555 26 40
jonas@dreamlogistics.se

Kontakta oss för mer information