Dream storsatsar – anställer 30 nya medarbetare

Dream står mitt i en våg av nyanställningar. Under flera år har det hänt mycket inom bolaget, med ständigt stor tillväxt och nu händer det ännu mer än vanligt. Det handlar inte bara om att utöka med fler medarbetare inom befintliga tjänster utan även att tillsätta helt nya roller för att utveckla våra tjänster för våra kunder och att fortsätta ta företaget in i framtiden.

Detta ligger samtidigt i linje med strategin som man har tillsammans med Bring och Shelfless-satsningen i Sverige. Läs mer om Shelfless här.

Totalt rör det sig om ett 30 tal nya tjänster. De flesta utgår ifrån huvudkontoret i Habo, men vi söker även till våra andra siter i Ängelholm, Borås och Stockholm. Majoriteten av de nya tjänsterna är roller på tjänstesidan och ungefär en tredjedel är lagertjänster.

”Det känns alltid fantastiskt att utöka organisationen och lägga än mer fokus på våra kunder. Att dessutom göra det nu tillsammans med Bring och samtidigt starta upp en ny site i Stockholm är bara ren magi. Vi skapar förutsättningar för stordåd.” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics AB.

Vi står inför en rolig utmaning, där vi vill hitta fler stjärnor att stärka vårt team med och som vill vara en del av resan vi gör. Är du intresserad av att bli en del av Dream och vill se våra lediga tjänster, hittar du alla aktiva rekryteringar här.

Kontakta oss för mer information