Dream lanserar ny partnerportal

Att använda en partnerportal är något vi jobbat med i flera år, det är ett enkelt sätt att få en digital översyn på alla delar av distributionen. I vår nya partnerportal ligger fokus på en smidig upplevelse för våra partners, där vi slagit ihop funktioner och säkrat upp prestandan. Den nya partnerportalen innehåller precis som tidigare verktyg för att se och ge instruktioner om sin lagerhantering. Det går att se alltifrån produktregister, inleveranser, ordrar och returer. Portalen är ett kommunikationsverktyg där man bland annat enkelt gör val för leveranser som har saldobrist eller returer som kräver åtgärd.

Alla delar av produktcykeln från att skapa en produkt, inleverans, order till att skapa en retur sköts av en integration mellan oss och vår partner. Men när specialfallet dyker upp gör det arbetet enklare att ha en portal där man smidigt kan ta hand om det som behöver åtgärdas.

”1000-tals användare har varje dag tillgång till vår portal och det är den främsta kontakten de har med sina varor och sitt lager. Jag är stolt över att portalen vi nu lanserar är i absoluta framkant gällande användarvänlighet och prestanda. Den är fullproppad med funktionalitet och mitt utvecklingsteam har gjort ett fantastiskt jobb att hålla ihop allt till ett lättnavigerat verktyg. Tack vare att portalen är ett kommunikationsverktyg inkommer beslut och åtgärder snabbt från våra partners. Den verkliga vinnaren här är slutkunden som får sin leverans snabbare!” säger Lars Brånedal, IT-chef på DreamLogistics AB.

I portalen finns sekundaktuella lagersaldon med möjlighet till att söka bäst före-datum eller batchnummer. Som partner har man full kontroll och kan hålla koll på sina beställningspunkter via de enkla listor som erbjuds. Genomgående i portalen är mängden av data och användarvänlighet ledstjärnor. Det är ett BI-verktyg som ger stor möjlighet till styrning av varulagret som är så viktigt för e-handlare.

Partnerportalen är nu tillgänglig för Dreams alla partners och i detta nu påbörjas utvecklingen av flera nya funktionaliteter.

Kontakta oss för mer information