Dream förstärker IT-avdelningen

Under 2020 utökade vi IT-avdelningen och nu under 2021 följer vi upp med ytterligare rekryteringar. Stort fokus ligger på utveckling av WMS men också på nya integrationer och unika kundlösningar.

Vi vill kunna ge våra kunder försprång mot sina konkurrenter och för att kunna göra det krävs det unika och flexibla lösningar. Fokus ligger på att öka våra kunders affär och på slutkundens upplevelser. Nya fraktsätt, integrationer och arbete med returarbete samt nya försäljningskanaler ligger långt upp på prioriteringen. Även att kunna visualisera allt med vår nya Partnerportal är på gång.

Med de senaste rekryteringarna har vi verkligen byggt grunden i teamet. Vägen till drömmen är tydlig, att vara det självklara valet för e-handlare i de länder vi finns. Vi fortsätter att addera stjärnor, men redan nu kan vi flytta gränserna med branschledande utveckling.” säger Lars Brånedal, IT-chef på DreamLogistics.

Tjänsterna som tillsätts är webbutvecklare, integrationsspecialist och hårdvaruansvarig. Samtliga tjänster tillsätts under vår och sommar 2021.

IT har sedan start haft en central roll i vårt bolag och ska även framöver få ha det. Då är det oerhört glädjande att vi kan knyta till oss än fler riktigt grymma utvecklare.” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics.

Vi kommer fortsätta utöka vår IT-avdelning, tjänster kommer löpande läggas upp vår karriärsida.

Kontakta oss för mer information