Dream förstärker affärsutvecklings- teamet

För att ständigt utmana, utveckla och driva framåt förstärker vi nu vårt Strategic Operations team med Marlon Spina, som väljer att komma tillbaka till Dream. Teamet jobbar med projekt och affärsutveckling inom hela bolaget som handlar om att säkerställa företagets framdrift och utveckling tillsammans med övriga funktioner inom bolaget.

Marlon kommer senast ifrån Instabox där han hade rollen som Regionchef för syd, vilket innebar ansvar för att stötta Driftchefer i hela södra Sverige, samt Danmark med planering för strategisk utveckling inom Operations/Produktion. Tidigare var han Driftchef hos oss på DreamLogistics i Ängelholm, där han även höll i interna projekt och utvecklingsarbeten.

Det är en otroligt spännande fas som Dream befinner sig i just nu, tillsammans med Bring och Shelfless satsningen. Jag är supertaggad för utmaningen och känner mig ärad att få vara en del av detta. Det känns riktigt roligt att vara tillbaka i Dreamfamiljen och denna gång i en roll där jag får vara med och påverka hela bolagets styrning och framdrift.” säger Marlon Spina, Business Developer på DreamLogistics.

Det känns väldigt kul att få välkomna Marlon tillbaka till oss på Dream. Han har tidigare visat vad han går för och jag ser fram emot hans bidrag till Dream och alla dess medarbetare och kunder.” säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics.

Kontakta oss för mer information