Nyheter

WooCommerce bygger på WordPress och är helt gratis. Har du denna lösning är det inga problem att koppla upp dig mot oss.

Med API kopplar vi ihop oss med Specters webbaserade affärssystem och kan enkelt administrera din logistik. Specter är ett mycket bra val och fungerar utmärkt tillsammans med DreamLogistics.

Med Dynamics 365 Business Central effektiviserar ni era processer och ökar tillväxten. En omfattande lösning för små till medelstora företag.

Sedan 2016 har Budbee revolutionerat branschen för hemleveranser och idag erbjuder de sin tjänst till 25 miljoner människor i Sverige, Nederländerna, Finland och Danmark.

Instabox startade 2015 och idag kan mer än halva Sveriges befolkning hämta ut paket i deras smarta skåp. De är en partner som vi på DreamLogistics är glada över att ett samarbete med.

Bring är en nordisk logistik- och postleverantör i Sverige och Norden. De hjälper oss med paket, bud, express- och hemleveranser.

FedEx hanterar våra mindre paket och försändelser oavsett vart de ska i världen. Snabba leveranser till bra priser.

Med DHL skickar vi paket till hela världen. DHL hjälper även våra kunder med palltransporter och storgods.

Sedan många år tillbaka samarbetar vi med Klarna och rekommenderar Klarna till alla våra kunder. Klarna hanterar bland annat fakturabetalning för e-butiker och är enligt oss ett måste för att lyckas.

Magentos opensource-lösning är oerhört populär med över 200,000 butiker över hela världen. Vi kopplar automatiskt din butik till vårt logistiksystem.

De av våra kunder som väljer att använda Schenker får en mycket effektiv leveranslösning till ett bra pris. Det mesta som skickas med Schenker är inrikes.

Postnord hanterar en stor del av våra paket och palleveranser. Vi har ett mycket gott samarbete med Postnord vilket gynnar er som kund.

Kontakta oss för mer information