Nyheter

Med Vendre får du den kompletta e-handelsplattformen som hjälper dig att sälja mer. Drag & släpp innehåll, syns mot nya kunder och integrera till ert affärssystem för minskad administration.

PrestaShop är ett tillförlitligt och flexibelt open-source system för e-handel. Sedan starten 2007 har PrestaShop revolutionerat branschen genom sina lösningar för att engagera kunder och öka online försäljning.

Från lilla Säffle kommer en av Sveriges bästa leverantörer av e-handelssystem och självklart är de kopplade till vårt logistiksystem.

En av de största plattformsleverantörerna och vi är mycket stolta över att arbete med Jetshop. Din butik kopplas utan några problem.

Opencart är en gratis opensource-lösning där färdiga teman, betallösningar finns tillgängliga. DreamLogistics finns självfallet med som partner.

Shopitoo är en enkel men komplett e-handelslösning, där du kan bygga och administrera din egen webbutik från mindre än 4 kr per dag. Självklart har vi en orderkoppling till Shopitoo.

E37 erbjuder ett e-handelssystem som gör det enkelt att driva en lönsam webbshop. Vi är stolt partner till E37 och har koppling så vi enkelt kan hantera ert orderflöde.

Skapa din hemsida enkelt med Squarespace. Väljer du deras e-butik har vi färdig koppling och kan utan problem sköta din logistik.

Centra Commerce är en e-handelsplattform för varumärken där DreamLogistics är stolt partner. Vi kan utan problem hantera ditt orderflöde om du arbetar med Centra Commerce.

Med 15 år i branschen erbjuder Starweb en modern och lättanvänd e-handelsplattform som enkelt integreras med vårt logistiksystem.

På ett enkelt sätt kan du nu skapa automatiska flöden genom att koppla ihop DreamLogistics och ditt e-handelssystem i SiteDirect. Synka information mellan systemen och jobba mer effektivt.

Vi har många kunder som valt Abicart som leverantör och även här har vi koppling så dina ordrar kommer direkt till vår system.

Kontakta oss för mer information