Möt vår Driftchef Louise Hernlund

Snabbfakta

Jag jobbar med att ha det övergripande ansvaret för våra driftavdelningar på HQ. Här ser jag till så att vi jobbar mot våra mål, håller koll på KPI:er och nyckeltal. Det är mycket planering, problemlösning och stor variation på dagarna med att hela tiden se till så att vi kommer framåt. Men det handlar också om att ha koll så att medarbetarna mår bra, känner motivation och pepp!

Jag var i Norge och jobbade på hotell, men ville komma hem och behövde ett jobb. Min syster jobbade på Dream då. Så jag sökte mig hit också, och fick börja på Plock & Pack med att slå in mängder med julklappar. Vi var inte så många på den tiden, för cirka 10 år sedan. Efter det var jag en sväng på returavdelningen, sen vidare till att jobba med fakturering, då var allt på fysiska papper. Efter det jobbade jag på godsmottagningen innan jag landade tillbaka på Plock & Pack där jag blev Teamleader under sex år innan jag fick min nuvarande roll.

En riktig bullmamma! Jag älskar att baka. Helst paj, eller kakor, eller egentligen vad som helst som passar till fika. Och så trivs jag bäst på landet, där jag bor med min sambo, son och våra fyra jakthundar. Är gärna utomhus, behöver ha naturen nära mig.

Nej. Jag var en väldigt ovetande tonåring som valde att läsa hotell och restaurang för att jag inte visste vad jag ville göra i livet. När jag var ännu yngre var drömmen förskolelärare, men det är jag glad för att det inte blev. Att det blev just logistik är mest en slump, och jag trivs väldigt bra med det, att få möta medarbetarna, jobba fram lösningar och hitta nya vägar att bli bättre.

Lyssna på Queen och baka en riktigt god blåbärspaj med nyvispad råkräm. Det gör vem som helst glad!

Kontakta oss för mer information