Möt Rasmus, som flyttade till Stockholm vid etableringen av Shelfless

Snabbfakta

Som Avdelningsansvarig har jag hand om driften för ett av våra större kundkonton i Ängelholm. Min funktion är både Operativ arbetsledande och resursfördelare, samtidigt som jag utför strategisk planering och utvecklingsprojekt. Det innebär även direktkontakt mot olika funktioner hos kunden. Det är en häftig utmaning och ett superspännande bolag att ha som kund, de har gjort en extrem resa dem senaste åren. Jag har lärt mig mycket under min tid och har kunnat bidra med min kompetens från tidigare erfarenheter.

Inom Dream började jag i Ängelholm och det är där jag har utgått ifrån de senaste åren som Avdelningsansvarig. Under en period pendlade jag till Borås där jag hjälpte till att stötta upp under ett större projekt. I höstas när det blev klart att Bring investerar i Dream och arbetet med den gemensamma satsningen Shelfless påbörjades öppnades fler möjligheter, och nu är vi där. Första siten i Sverige för Shelfless satsningen etableras i Stockholm, det går inte att missa!

Jag har 7 års erfarenhet inom byggbranschen innan jag fann logistiken. Efter en sommar i en budbil så insåg jag att jag ville lära mig mer om hur allt fungerar från E-handel till distribution och dess utmaningar. Flyttlasset tog mig till en raketresa i Göteborg tillsammans med Jollyroom och därefter fann jag DreamLogistics i Ängelholm och dess aggressiva satsning på marknaden som en perfekt match för mig.

En padelgalen fiskeentusiast som gärna drämmer igång en somrig houseremix i uppladdningen för helgen tillsammans med min sambo.

Allt löser sig till sist, fråga Timbaktu – Det löser sig

Kontakta oss för mer information