Möt Martin, vår Quality Coordinator

Snabbfakta

Jag är något av en statistiknörd skulle man kunna säga. I min roll som QC skapar jag rapporter och planeringsverktyg baserat på produktionsdata. Dessa används sedan av mig och mina kollegor för att utläsa kvalitén på jobbet vi utför, se trender och planera verksamheten. I somras blev jag även examinerad säkerhetsrådgivare. Rollen innebär att jag nu internutbildar i hantering av farligt gods på våra siter, och finns som support för mina kollegor vid frågor kring farligt gods. Jag har även en del administrativa åtaganden som Säkerhetsrådgivare.

Jag började jobba med plock & pack i lagermiljö redan 2001. Sedan dess har jag nästan sysslat med allt du kan tänka dig inom lager och logistik. Från orderplock och truckkörning till arbetsledning och projektledning. Jag hamnade på Dream eftersom företaget jag jobbade på blev uppköpt. Så de fick mig på köpet helt enkelt.

Jag är 45 år, gift, bor i villa och far till tre döttrar (en egen och två bonustjejer). På kvällar och helger är jag fotbollstränare i Toarpsaliansen, för tjejer födda 2007. Just nu är jag även mitt uppe i att ta MC-kort (gubbkris!?).

Jag sommarjobbade på ett lager när jag läste på högskolan, sedan blev jag kvar där. 20 år senare jobbar jag fortfarande med lager och logistik. Så det var väl mer slumpen än ett kall, men jag är väldigt nöjd med det utfallet.

Sträva efter att minimera de tråkiga sysslorna i vardagen och ta inte med jobbet hem.

Kontakta oss för mer information