Möt Johanna, kvalitéts- och processutvecklare

Snabbfakta

I min roll som Kvalitets- och processutvecklare ansvarar jag för att driva förbättringsprojekt med fokus på kvalité och kostnadseffektivisering.

För tillfället arbetar jag bland annat med att utveckla en struktur för SOPs (Standard Operating Procedures) med fokus på produktion för Bring Shelfless, Sverige. Samt utveckling av ett system med syfte att stötta produktionen i förbättringsarbetet kring kvalité & avvikelser med mål att skapa värde för kund.

Efter gymnasiet jobbade jag 6 år inom snabbmatsbranschen, från medarbetare till restaurangchef. Där fick jag upp mitt intresse för verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Därav valde jag att studera Industriell Ekonomi med inriktning mot logistik & management. Efter min examen fick jag en sommartrainee tjänst på ett företag inom läkemedelsdistribution som sedan ledde till en tillsvidareanställning som Logistikutvecklingsspecialist. Jag tar med mig erfarenheter inom processutveckling Automation, projektledning och kvalitetsutvecklingsarbete in i Bring Shelfless.

Jag har jobbat på Bring Shelfless sedan mitten av februari detta år. Det var av en slump som jag trillade in på jobbannonsen för min nuvarande tjänst. Det som lockade mig att söka var självklart arbetsuppgifterna men även chansen att få vara med från starten av en ny site och såklart bygget av Autostoren. Att jag sedan i rekryteringsprocessen fick höra om Brings investering i Dream var en stor bonus!

En tävlingsinriktad hästnörd som spenderar nästan all fritid på hästryggen eller i stallet. Bor i Uppsala med min sambo, två katter och en häst.

Hänga i stallet så mycket som möjligt. Frisk luft, djur & motion är mitt bästa lifehack.

Kontakta oss för mer information