Möt Elin Reimblad

Snabbfakta

Jag började som Account manager för våra underbara partners. Efter ett tag fick jag rent spontant hoppa in och hjälpa till på Sales. Första mötet är verkligen min grej, så i min roll som Nykundsansvarig får jag vara med och höra nya spännande affärsidéer och möta nya människor varje dag.

Efter tekniklinjen på gymnasiet började jag jobba på ett tech-bolag med att utveckla mjukvara och installera hårdvara för tulltranspondrar. Därefter ville jag se mer inom världen av logistik och tog mig mot lager och logistik för distribution. Det blev ett truckkort, flera system, och lite ansvar senare ett helt intresse. Under all denna tid, extraknäckte jag även som säljare för att få se hela flödet – från produkt till leverans hos konsument. Sen sökte jag mig till Dream, jag drogs hit, jag kan inte sätta fingret på vad det var, men det kändes så rätt. Min första intervju var helt spontan, det låg inga tjänster ute och här är jag idag – SÅ NÖJD, över att ha kommit hit där jag hör hemma och trivs, verkligen en mix av allt det jag gjort tidigare.

Det bästa är att få höra om alla spännande företag där ute och se vad som utvecklas hela tiden i detaljhandeln och e-handeln. Och att få se glöden i våra partners ögon vid en ny idé, att få dela intresset för lösningsorientering och självklart lära känna alla spännande personer bakom företaget. Det är det som ger mig driv.

Jag är en två barnsmamma som sällan sitter still. Om vi inte fixar hemma är vi i naturen, på vift i stan eller fiskar i en mysig sjö. Mitt största intresse ligger även i mina hundar – just nu har jag en go schäfervalp hemma som vi ska träna med.

Mer eller mindre ja, jag började köra truck på min pappas jobb som 10-åring (säg inget till mamma). Jag har också alltid haft ett mer eller mindre nördigt intresse av problemlösning och system, vilket gifter sig väl med det jag får sitta med idag.

Envisa-Elin är mitt supernamn. Det händer inte att jag tackar nej till en utmaning, och jag är dessutom riktigt duktig på att fortsätta köra, även när det ser som mörkast ut. Och en dänga mörkerseende besitter jag nog med.

Musik, musik, musik. Jag tror på att musik kan forma en hel upplevelse av det man i stunden gör. Det är ganska rockigt att diska till Lordi, men det händer också att jag lyssnar på Beethoven under snabbkörningen till dagis, eller drar på en snabb rapp när jag sitter med statistik i excel.

Kontakta oss för mer information