Möt vår nya Digital Brand Manager

Snabbfakta

Mitt jobb som Digital Brand Manager är att sätta det som finns på insidan av Dream på utsidan, genom visuella medel och kommunikation. Där jobbet innebär en blandning av sociala medier, skapa presentationsmaterial, uppdatera webbsidan, ta fram bildspråk, skriva nyhetsbrev med mera. Jag är själv på min avdelning, som är helt nystartad sedan i slutet av 2020 när jag började här.

Innan jag började på Dream har jag bland annat jobbat med sociala medier och butikskommunikation åt en butik i Jönköping och som inredare, främst med homestyling för ett mäklarföretag och en del reklamstylinguppdrag i mitt egna företag, samt utbildat mig inom grafisk design och kommunikation.

Då är jag en renoveringsnörd som älskar att måla om. Jag kan snart börja sälja provburkar med färg, för jag har så många olika i förrådet hemma. Men jag älskar det! Jag är också mamma till två barn och sambo, bosatt i en villa i Bankeryd.

När jag känner att jag fastnat, det kan vara både i små och stora situationer i livet, kommer jag alltid tillbaka till att min kropp behöver yoga. Då börjar saker fungera igen, min kropp får strecka ut sig och jag kan tänka igen. Så egentligen borde jag yoga regelbundet, men så blir det tyvärr inte med småbarn.

Kontakta oss för mer information