aim´n väljer DreamLogistics

DreamLogistics älskar e-handlare och vad passar då bättre än att kunna vara med på aim’ns fortsatta resa. Samarbetet är lite utöver det vanliga men fortfarande lika spännande.

För att aim’n ska kunna fortsätta växa i befintliga lokaler och för att kunna maximera sin output krävdes det förändring. Dream har varit behjälpliga i automationstänk för hur man ska optimera befintlig setup. Samtidigt har man tagit över hela inbounddelen vilket betyder att inkommande gods först kommer till DreamLogistics lager, sorteras och görs redo för avrop till outbound-lagret. På detta sätt frigör man yta och maximera sin output några år till.

”Jag träffade Jonas efter att följt Dream (Jonas) via LinkedIn en längre tid och gillade hans energi. aim’n älskar att samarbeta med likasinnade vilket i detta fallet är ett bolag (Dream) som har grym energi, en väldigt flexibel approach och som älskar e-handel. Precis som vi på aim’n. Vi är tacksamma för den korta tiden från signat avtal till att varorna befann sig på deras lager.” säger Robin Mostacero, VD på aim´n.

”Jag gillar e-handlare och jag gillar e-handel. När jag blev inbjuden till aim’n och Robins gäng var det mest för att ta en kopp kaffe och se hur de hade det. Jag delade med mig av Dreams syn på automation och lagerproduktion. Det är därför riktigt kul att se aim’ns stora steg framåt, hur de kan maximera sitt lager och samtidigt där vi kan erbjuda våra tjänster.” säger Jonas Ahlgren, VD DreamLogistics AB

aim’n är ett att Sveriges snabbast växande activewear brand. Sedan starten 2014 har man utmanat träningsbranschen med happy pant med modern design och prints inspirerade av deras omgivning.

Kontakta oss för mer information