20 miljoner ordrar skickade

Under tisdagen den 14 December 2021 skickade DreamLogistics order nummer 20 000 000. Sedan starten 2005, när företaget endast bestod av grundarna själva och några få kunder i en källarlokal, har Dream gjort en stor tillväxtresa till att idag bestå av över 300 medarbetare och över 250 kunder fördelade på fyra siter.

Min mamma, pappa, familj och de flesta vänner har någon gång fått rycka in i panik och paketera ordrar. I starten 2005 stod vi i vår källarlokal och skickade ordrar för glatta livet. Nu ett gäng år senare passerar vi tjugo miljoner skickade ordrar. Min kollega Alice var den som skickade order nr 20,000,000 och wow vad stolt jag är. Alla dagar där man arbetat dubbla skift, de nätter man sovit på lagret, julafton som man legat utslagen efter en fantastisk julhandel och nyår man fått ta det lugnt för att inventeringen startar dagen efter är så värt när man nu ser vilken resa vi gör.” säger Jonas Ahlgren, VD och en av grundarna till DreamLogistics AB.

Med fler satsningar framåt, både när det kommer till fler siter, mer automation, fler kunder och fler medarbetare siktar vi på att skicka många fler miljoner ordrar.

Kontakta oss för mer information